Kaytar սաղմոնը ոչ միայն աներևակայելի համեղ է, այլև հարուստ է այնպիսի սննդանյութերով, ինչպիսիք են օմեգա-3 ճարպաթթուները, ինչը սաղմոնը դարձնում է առողջ ընտրություն ցանկացած ուտեստի համար: Kaytar կայքում աաղմոնի պատվերը ստանալուց հետո փորձիր պատրաստել Kaytar սաղմոն տանը:
Ներկայացնում ենք սաղմոնի մեր պարզ բաղադրատոմը․
Բաղադրություն․
- Թարմ սաղմոնի ֆիլե
- Ձիթապտղի յուղ
- Կիտրոնի հյութ
- Սխտոր
- Թարմ սամիթ
- Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Հրահանգներ․
- Ջեռոցը տաքացնել մինչեւ 190°
- Սաղմոնի ֆիլեն դնել թխման թերթիկի վրա
- Ձիթապտղի յուղը ցողել սաղմոնի վրա, որպեսզի այն հավասարապես ծածկվի
- Թարմ կիտրոնի հյութը քամել թարմ սաղմոնի վրա՝ համեմելու համար
- Կայտառ ֆիլեն համեմել մանրացված սխտորով, թարմ սամիթով, աղով և պղպեղով
- Թխել 15-ից 20 րոպե կամ մինչև սաղմոնը փափկի
Kaytar սաղմոնը մատուցել շոգեխաշած բանջարեղենի հետ կամ թարմացնող ամառային աղցանով՝ սննդարար և համեղ համադրության համար: